Danish Quantum Community is looking for a new Head of Secretariat from February 1st, 2023. See more details, including a link to the full job description and the recruitment portal, in the Danish text below. 

 

Vil du være med til at sætte dit aftryk på Danmarks næste store erhvervseventyr? Synes du, at det kunne være spændende at arbejde med nye og revolutionerende teknologier, der kan skabe løsninger til verdens største udfordringer? Og kan du lide at være med til at bygge noget helt fra bunden og vokse det stort? Så er det lige præcis dig, vi leder efter til at drive den danske kvanterevolution.

Du bliver ansvarlig for drive sekretariatet i den nystiftede forening, Danish Quantum Community, der har til formål at opbygge et stærkt økosystem for fremtidens kvanteteknologi i Danmark på tværs af universiteter, virksomheder og organisationer.

Kvanteteknologi er et område i rivende udvikling og med et kæmpe potentiale til at blive Danmarks næste store eksporteventyr. Med etableringen af Danish Quantum Community vil vi gennem en række aktiviteter stimulere og understøtte interessen og udbredelsen af de mange muligheder, som teknologien rummer – både i forhold til politikere, forskere og virksomheder og organisationer.

Som ansat i Danish Quantum Community kan du forvente at få meget ansvar og en stor variation i dine opgaver. Du skal være med til at udvikle og forme foreningens aktiviteter lige fra idéudvikling til implementering og drift i et tæt samspil med foreningens sekretariat, arbejdsgrupper og bestyrelse. Du vil bl.a. få til opgave at understøtte den generelle opgaveløsning i foreningen, herunder planlægning af events fra temamøder til internationale konferencer, partnerpleje, politisk interessevaretagelse både nationalt og internationalt, mødeforberedelse samt kommunikation, presse mv. Du vil få en bred snitflade til mange aktører. Stillingen er nyoprettet, så du er selv med til at præge og tilrettelægge dine opgaver.

 

Læs mere om stillingen som sekretariatschef for Danish Quantum Community her og send din ansøgning her: Sekretariatsleder til Danish Quantum Community stillingen | Recruitio 

 

Har du brug for flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Charlotte Holm Billund, IT-Branchen, på 2620 4342 eller Peter Viereck, Niels Bohr Instituttet, på 4010 3070. Ansøg senest d. 13. december. Samtaler afholdes i uge 51.